D-2 Incheckning

Snackade precis med Calle på Skype, tyvärr har jag provat alla appar jag hittat för att kunna spela in VoIP utan att lyckas spela in annat än min röst! Så tyvärr blir det inget röstreferat förrän efter första etappen då vi kör på med satellitmobben.

Inga skandaler att rapportera. Alla har, som det tidigare skrivits, fixat allt pappersarbete, tekniska och är startklara. Calle har givetvis ångest över sin armbåge som gjorde lite för ont efter en dags hojfippel men där finns inget att göra åt mer än gilla läget och köra sina övningar. Hojkläderna från First Racing dom fick på plats var störtsköna och svala så det var dom nöjda med. BA har uppvistat all sorts väder från idiotvarmt vid ankomst till svinkallt och monsunregn. Långkallingar hade Calle glömt men fick ett par av Thomas Berglund.

Morgondagen bjuder endast på en RB genom BA till podiet som Robby Gordon ska hoppa över i vanlig ordning. Sedan blir det tidig kväll och upp runt 03.30 för att ta sig till starten. 14mil transport till första specialen på 17mil, sedan idiotlång transport på 51mil till nästa bivack. Första dagen är separerad för bil och mc vilket betyder riktigt teknisk terräng så dom får säkerligen veta att dom lever redan första kvällen!

Borde skickat med min AirHawk till Calles beniga röv…

Mer info imorrn!
/David P

Fotat av Robert “Duddan” Claesson

4 comments to D-2 Incheckning

 • Göran Nordström

  Tack Stefan, helt perfekt

 • Stefan Wikström

  Om du inte har Eurosport bland dina befintliga kanaler rekommenderar jag en testmånad på magine.com. Det är en streamingtjänst där du kan se TV på dina olika enheter såsom dator/iPads/mobiler. Perfekt att kunna spola framåt eller bakåt i programmen…

 • Göran

  Var hittar man dom hetaste filmklippen och tv-sändningar?

 • Anders Olsson

  Läser varje inlägg som skrivs med stort intresse och spänning, tack för att ni håller oss läsare uppdaterade!! Kommer hålla tummarna sten hårt för er alla och Calle, kör hårt!!! /a